У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Party на Хаті на музикальну тематику з Дмитром Сідоровим

30 квітня 2020, 20:00, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

 

ЯК ОТРИМАТИ ДОСТУП ДО ВЕЧІРКИ?
Для отримання доступу до онлайн-вечірки необхідно зробити 2 простих кроки:
(1) Купити квиток
(2) Очікувати лист на email з посиланням і паролем

 
«Party на Хаті» - вечірка, для якої не перешкода навіть карантин.
 
Ми допоможемо тобі зустрітися з друзями, а так само знайти нових просто не виходячи з дому. Тим більше, що участь в нашій грі обійдеться вам дешевше, ніж прогулянка в парку.
 
Що таке «Party на Хаті»? Це новий унікальний формат відпочинку онлайн.
 
Протягом 90 хвилин 5 команд (у кожній по 5 учасників) будуть боротися за призи і подарунки від наших партнерів. Ти можеш брати участь один, або ж зібрати власну команду. У тебе є можливість блиснути своїми знаннями в сфері кіно, музики, розгадувати логічні і детективні завдання. Все що тобі потрібно для вечірки, це доступ в інтернет і будь-який гаджет. Відпочивай весело і з користю.
 
Правила гри :
1. Ви можете придбати як командний квиток (допуск на 5 пристроїв), так і одиничний.
2. Один гаджет = Один квиток. За одним пристроєм може грати до 2х чоловік.
3. Гра проходить через програму Zoom. Програма є безкоштовною для учасників і знаходиться у вільному доступі в мережі інтернет. У день заходу ви отримаєте посилання на доступ до кабінету гри на вашу пошту.
4. 5 команд змагаються між собою в знаннях в різних сферах. У кожній команді грає по 5 пристроїв. Команда грає по 3 раунди. Всі обговорення і відповіді відбуваються в прямому ефірі. А що б обговорення були більш яскравими, ви будете отримувати індивідуальні завдання на ваш телефон.
5. Провідними наших ігор є відомі Коміки. Так що нудьгувати вам точно не доведеться.
6. Якщо ви батьки, сміливо можете грати з дітьми. У нас немає вікових обмежень.
7. Якщо ви придбай додатково функцію «Чудо Коробочка», то наш кур'єр доставить в день заходу вам смачну посилку, що б ваші враження були ще яскравіше.
 
До зустрічі, в «Party на Хаті»
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Online.

Party на Хаті на музикальну тематику з Дмитром Сідоровим відбудеться 30 квітня 2020, 20:00, четвер в Online-трансляція. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.